Other > Zaginione holotaśmy

Wyjaśnienia odnośnie eventu wichury

<< < (2/3) > >>

Red Dot:
No i wszystko jasne  ;D myślę że lepiej tego ująć nie mogłeś  ;)

Wichura:

--- Quote ---- event - wydarzenie, coś czego na co dzień w grze nie ma; prowadzone i nadzorowane przez GMów, którzy nie mogą oduczyć graczy, żeby nie wykorzystywali darowanego na event sprzętu do pozyskania surowców; niektóre eventy bywają nieudane lub nudne, niektóre zaś cieszą się powodzeniem i raczej na stałe wejdą do kalendarza (Wyrzynowo, zwane z cudzoziemska Warzone - polega to na tym, by w grze MMORPG legalnie i bez stresu pobawić się w Quake Arena. Są ludzie, którzy tak czy inaczej wybierają ten ostatni styl gry - patrz Typy graczy.); znakomita większość eventów przeradza się w bezsensowną rzeź; eventy są fajne o tyle, że jeszcze długo po całej sprawie Pustkowia rozbrzmiewają sporami, okrzykami, pretensjami i wystrzałami z broni palnej;
--- End quote ---
Czyli kawałek dobrego gówna nam wyszedł.

jan0s1k:

--- Quote from: Red Dot on December 12, 2010, 05:52:16 pm ---No i wszystko jasne  ;D myślę że lepiej tego ująć nie mogłeś  ;)

--- End quote ---
A widok spierdalającego Dark Angela po strzale za 10 hp (akurat chyba z max range strzelałem) - bezcenne ;D

--- Quote from: Wichura on December 12, 2010, 05:52:56 pm ---Czyli kawałek dobrego gówna nam wyszedł.

--- End quote ---
Dobrze godosz ;)

seb910:
LOL, kogo wogóle obchodzi ta księżniczka (następny raz wichura proponuje ci umieścić ją w jakimś miejscu gdzie nie będzie walki), dziwi mnie fakt, że sam nie zabiłeś dark angela na respie panie red dotcie, bo wiesz co odwalił w gangu i z tego co pamiętam janosik się zrespił po tobie, a jak nie to co mnie to? Wiem jaki jest twój styl w tej grze więc mi tu teraz nie hipokrytuj^^. Trzeba wykorzystać każdą okazje żeby osiągnąć przewage. Janosik był `zamachowcem` na ciebie taki przebieg sytuacji ci pasi?^^

Red Dot:
muahahahaha you make my day  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version