Other > Zaginione holotaśmy
The Terrible Shitheads - projekt para RP
sqrwysyniec:
Ale to nie chodzi o magazyn,a jak ktoś chce skórki, to się pomoże :)
Taaak, jeżeli wierzyć że dwóch gości z CS może mieć w ogóle, jakiekolwiek sumienie, albo mikro pierwiastek, otagowany jako "good", to właśnie się on zmaterializował w postaci outposta, a jak ktoś będzie miał pomysł napaść na newbie camp to i tak nic nie przecież na tym nie zarobi :) a bić się cs umie.
Doctor Sepp:
--- Quote from: TheRiot! on December 12, 2010, 05:16:07 pm ---koleś z CS chce robić projekt RP, ciekawe.
Pep lubie Cię ale to się kurwa kupy nie trzyma.
--- End quote ---
Jak wyżej napisałem - nie jest to projekt RP
Zasadniczo nie widzę, co tu się kupy nie trzyma. Rozwiń myśl.
Oczywiście, że najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby każdy z członków bazy miał swój namiot, a w bazie pozostawałyby jedynie łopaty, siekiery i noże do cięcia mięsa i obrzucania nim Chosen Soldiers.
Nie chce dodawać do bazy wszystkich którzy akurat podepną się pod moją taksówkę, ale ludzi, których jako tako jestem pewien.
Z drugiej strony gdy komuś przyjdzie na myśl okupowanie bazy można zorganizować krucjatę pod flagą NCR, by odbić wioskę.
Baza ma w najbliższej przyszłości służyć również jako miejsce finału pewnego eventu, o którym (jeżeli wszystko dobrze pójdzie) dowiecie się w najbliższym czasie.
bubbles:
sepp nie przejmuj sie Riotem ;p cos bredzi
fakt faktem, też mnie dziwi, że CS wychodzi z taką inicjatywą, ale odbieram to jak najbardziej pozytywnie!
git
Dark Angel:
bubbles było TTTLA ( chociaż ci nadal prowadzą swój projekt), było Rogues teraz Oni . ;)
seb910:
--- Quote from: bubbles on December 12, 2010, 06:40:16 pm ---sepp nie przejmuj sie Riotem ;p cos bredzi
fakt faktem, też mnie dziwi, że CS wychodzi z taką inicjatywą, ale odbieram to jak najbardziej pozytywnie!
git
--- End quote ---
Czemu sie kolego temu dziwisz? Miasta są zbugowane albo śmierdzi swarmem więc nie możemy odgrywać postnuclearnego hardlife na wastelandzie, strzelanie do blue jest nudne tudzież mało satysfakcjonujące więc róbmy event! Jesteśmy grupą, która chce rozwinąć kulture cywilizacji po wojnie i postawić ten cyrk na nogi;) I wszelkie negatywne opinie latają nam wokół nasz;P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version