fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 05:48:30 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: [1]

Author Topic: Wyjaśnienia odnośnie eventu wichury  (Read 2613 times)

Wyjaśnienia odnośnie eventu wichury
« on: December 12, 2010, 05:28:04 pm »

Skoro wszyscy tutaj są tacy uzdolnieni intelektualnie to na prawde dziwi mnie fakt, że większość osób trolluje w tym topicu jak tylko się da, oczywiście oskarżając przy tym CS i nikt nie napisał prawdy jak to było. CS na tym evencie było 5 lub 6 tylu samo co RDA, event przebiegał bez żadnych problemów za wyjątkiem martwej miriam. Oczywiście znalazł się ktoś kto oskarżył Austina bo ten nie fortunnie wbiegł do jej komnaty jako pierwszy. Zabić jej nie mógł bo miał plazma rifle a w logu jest zwykły hit w korpus. On by strzelał w oczy lub w głowe. Po wyjściu z bunkra janosik zabił red dota więc RDA zaczęło strzelać do janosika na co reszta CS odpowiedziała ogniem do RDA. Nie widziałem żeby zginął ktoś z przypadkowych osób bo większość wybiegła na mape, a jak ktoś zaczął brać w tej walce udział to już jego wina. Skończyło się tym, że co uboższe sierotki dostały free loot (którego nie mogliśmy podnieść) więc wszyscy powinni być zadowoleni (szczególnie uboższe sierotki) ;)

P.S. Sorry za nowy topic, ale nie zdążyłem go napisać w prawidłowym przed jego zamknięcięm.
P.S. 2 Mi osobiście PVP z RDA się podobało i mam nadzieje, że ze wzajemnością ;).

Schwartz

• Killed by death.
Re: Wyjaśnienia odnośnie eventu wichury
« Reply #1 on: December 12, 2010, 05:32:28 pm »

. Oczywiście znalazł się ktoś kto oskarżył Austina bo ten nie fortunnie wbiegł do jej komnaty jako pierwszy.

On zabił księżniczkę, byłem z nią w jednym pomieszczeniu, jestem świadkiem. Jeśli nie on to być może inny członek zacnego gangu o nazwie CS, ja zapamiętałem Austina w każdym razie.
« Last Edit: December 12, 2010, 05:39:03 pm by Schwartz »

Stop always comparing Lemmy to God.
I mean...he's cool & stuff, but he's just not Lemmy.
« Reply #2 on: December 12, 2010, 05:39:13 pm »

W poprzednim topicu wkleiłeś loga który jest dowodem na to, że to nie był on, z reszta nawet nie była stopiona z plazmy, może ty ją zabiłeś przez przypadek z bursta próbując strzelać do austina.
Proszę o zamknięcie tego topicu bo mi się nie chce z szanownymi panami trollami rozmawiać.
« Reply #3 on: December 12, 2010, 05:42:28 pm »

Co chcesz nam napisać? Że Janosik nie strzelał do Husqvarny jak się respił na gridzie? Że nie strzelał do Martynki jak się respiła na gridzie? Fakt, o co wszystkim chodzi to nie wy przecież  ;)
"War. War never changes"

jan0s1k

• If it bleeds we can kill it...
    • Chosen Soldiers
« Reply #4 on: December 12, 2010, 05:50:21 pm »

Co chcesz nam napisać? Że Janosik nie strzelał do Husqvarny jak się respił na gridzie? Że nie strzelał do Martynki jak się respiła na gridzie? Fakt, o co wszystkim chodzi to nie wy przecież  ;)
Sprostuję to co napisałeś, strzelałem w Husqvarnę gdy był jeszcze w bunkrze, potem jak wyszedlem (z tego co mi mówiono) to zanim mi się gra załadowała on we mnie strzelił, więc austin go zabił, potem wcale nie po tym jak się zrespiłeś tylko kilka/kilkanaście sekund później przebiegłem obok Ciebie i Cię pociągnąłem z m60 i się rozpętało piekło ;D

« Reply #5 on: December 12, 2010, 05:52:16 pm »

No i wszystko jasne  ;D myślę że lepiej tego ująć nie mogłeś  ;)
"War. War never changes"

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #6 on: December 12, 2010, 05:52:56 pm »

- event - wydarzenie, coś czego na co dzień w grze nie ma; prowadzone i nadzorowane przez GMów, którzy nie mogą oduczyć graczy, żeby nie wykorzystywali darowanego na event sprzętu do pozyskania surowców; niektóre eventy bywają nieudane lub nudne, niektóre zaś cieszą się powodzeniem i raczej na stałe wejdą do kalendarza (Wyrzynowo, zwane z cudzoziemska Warzone - polega to na tym, by w grze MMORPG legalnie i bez stresu pobawić się w Quake Arena. Są ludzie, którzy tak czy inaczej wybierają ten ostatni styl gry - patrz Typy graczy.); znakomita większość eventów przeradza się w bezsensowną rzeź; eventy są fajne o tyle, że jeszcze długo po całej sprawie Pustkowia rozbrzmiewają sporami, okrzykami, pretensjami i wystrzałami z broni palnej;
Czyli kawałek dobrego gówna nam wyszedł.
Nie biegaj za stadem.

jan0s1k

• If it bleeds we can kill it...
    • Chosen Soldiers
« Reply #7 on: December 12, 2010, 05:56:03 pm »

No i wszystko jasne  ;D myślę że lepiej tego ująć nie mogłeś  ;)
A widok spierdalającego Dark Angela po strzale za 10 hp (akurat chyba z max range strzelałem) - bezcenne ;D

Czyli kawałek dobrego gówna nam wyszedł.
Dobrze godosz ;)

« Reply #8 on: December 12, 2010, 06:02:08 pm »

LOL, kogo wogóle obchodzi ta księżniczka (następny raz wichura proponuje ci umieścić ją w jakimś miejscu gdzie nie będzie walki), dziwi mnie fakt, że sam nie zabiłeś dark angela na respie panie red dotcie, bo wiesz co odwalił w gangu i z tego co pamiętam janosik się zrespił po tobie, a jak nie to co mnie to? Wiem jaki jest twój styl w tej grze więc mi tu teraz nie hipokrytuj^^. Trzeba wykorzystać każdą okazje żeby osiągnąć przewage. Janosik był `zamachowcem` na ciebie taki przebieg sytuacji ci pasi?^^
« Reply #9 on: December 12, 2010, 06:08:02 pm »

muahahahaha you make my day  ;)
"War. War never changes"
« Reply #10 on: December 12, 2010, 06:10:31 pm »

sugestia - nie zapraszajcie dark angela to na pewno będzie spokojniej.
on jako największa puszczalka wastelandu, zapracował sobie na taką a nie inną opinię. nie jedna osoba miała ochotę go tam zabić (i słusznie).
gdyby nie jego obecność, mogło by to inaczej wyglądać (mogło, nie musiało)

co do samego pomysłu - pochwa dla Wichury. Jeśli tylko powstanie jakiś nowy pomysł na event, z chęcią pomogę przy organizacji.
« Reply #11 on: December 12, 2010, 06:12:08 pm »

A tak wogóle panie wichura to był jeden z najlepszych eventów w jakim brałem udział w tej grze i chce więcej ;). Nawet się wypiszę z CS na czas eventu;P
Pages: [1]

Page created in 0.038 seconds with 22 queries.