Other > Zaginione holotaśmy

NCR'owe modły do beczki...

<< < (2/4) > >>

jan0s1k:

--- Quote from: promiskuita on December 01, 2010, 06:49:48 pm ---Jak widać, nie wszystkim dogodzisz.
Ale dziękuje za uwagi, następnym razem jak będe miał jakieś przemyślenia i niespójności dotyczące pierdołowatych, drobnych detali, napewno się do Ciebie zgłosze, po fachową rade.
Milego dnia.

[edit]

Co do godzin, to nie mialem na myśli czasu z gry, więc wszystko się zgadza.
Ale bardzo trafnie zauważyłeś, że w grze był dzień - 1:0 dla Ciebie Sherlocku :).

--- End quote ---
Pierdołowatych powiadasz?

--- Quote from: promiskuita on December 01, 2010, 04:42:00 pm ---
PS.
Bardzo podobał mi się, fakt iż cała akcja była bardzo spontaniczna, nikt się nie umawiał, rozdano kilka habbitów i wszystko wyszło w praniu. Miło, że można porobić coś innego (modły do beczki?!), niż bezmyślne nawalanie do siebie :).

--- End quote ---
Siur siur, że nikt się nie umawiał ;p

--- Quote from: promiskuita on December 01, 2010, 06:49:48 pm ---[edit]

Co do godzin, to nie mialem na myśli czasu z gry, więc wszystko się zgadza.
Ale bardzo trafnie zauważyłeś, że w grze był dzień - 1:0 dla Ciebie Sherlocku :).

--- End quote ---
Chodziło mi o godzinę Twego postu, bo akurat po 4 pisałeś ;p

Dark Angel:
Piękna Historyjka ! Prosimy o więcej ! ;D
Dzikusy modlące się do beczki. hahahahah!

Jan0s1k - Daj na luz. Skoro ta historia jest według ciebie fałszywa i be i do dupy to się nie wypowiadaj lub zrób własną.

bubbles:
janosiku coś ty taki czepliwy? lewą nogą wstałeś?
siedziałem z promiskuita na voice chacie o 4am jak to robił. nie było umawiane, a otagowane nicki wccale nie świadczą o tym że to ziomki z gangu. może to gość z którym ubił dobry interes? może ktoś kto mu pomógł?

amatorem teorii spiskowych mi to zajeżdża  ;p no offence :-)
obawiasz się globalnego ocieplenia?:p

jan0s1k:

--- Quote from: Dark Angel on December 01, 2010, 07:06:16 pm ---Piękna Historyjka ! Prosimy o więcej ! ;D
Dzikusy modlące się do beczki. hahahahah!

Jan0s1k - Daj na luz. Skoro ta historia jest według ciebie fałszywa i be i do dupy to się nie wypowiadaj lub zrób własną.

--- End quote ---
Jakby była ok to bym napisał: "yay, to jest słłłłłitaśśśśśneeeee ;D ;D ;D Jakie beczki!!! Lololol, super!", coś w tym stylu, bądź wogóle bym się nie wypowiadał, a że historyjka nawet kupy się nie trzyma to trzeba skomentować, by następnym razem było lepiej/nie było wogóle ;p

--- Quote from: bubbles on December 01, 2010, 07:11:24 pm ---janosiku coś ty taki czepliwy? lewą nogą wstałeś?
siedziałem z promiskuita na voice chacie o 4am jak to robił. nie było umawiane, a otagowane nicki wccale nie świadczą o tym że to ziomki z gangu. może to gość z którym ubił dobry interes? może ktoś kto mu pomógł?

amatorem teorii spiskowych mi to zajeżdża  ;p no offence :-)
obawiasz się globalnego ocieplenia?:p

--- End quote ---
Naprawdę.. Nic do was nie mam, lecz, aczkolwiek to sie kupy nie trymie ;p
btw. "Chomy do NCR w habitach!" - to też pewien sposób "umawiania"/organizacji ;p

bubbles:
janosiu. masz lepsza? zaprezentuj.
jak nie to siedź cicho bo twoje uwagi są bez sensu.
nie pamiętam żebyś był taki zgorzkniały.
zresztą czepianie się do nowego forumowicza też świadczy o Tobie marnie. grasz w tą grę długo, skąd taki brak gościnności?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version