Other > Zaginione holotaśmy

jak dobrze zaczac gre

<< < (2/4) > >>

Gibzzz:
chodzi mi oto skad na poczatku tu mam wziasc eq bo mnie wszystko i wszyscy rozwalaja

headshot:
Poznaj tajniki języka angielskiego. Wszystko w FOnline jest takie proste, że aż się dziwię, że ludzie pytają o takie rzeczy. Jeśli nie grałeś wcześniej w Fallout 1 ani Fallout 2 to polecam przeczytać maunal i kilka poradników tutaj na forum, w końcu dla kogoś to jest pisane.

Jeżeli jesteś totalnie zielony to pobiegaj nieco po południu, tam możesz spotkać więcej graczy, a wszystkie miasta są pilnowane więc jest względnie bezpiecznie by poznać podstawy i nabrać obycia. Z czasem pobiegaj sobie na północ, gdzie jest więcej do zdobycia, ale też większe ryzyko, że oberwiesz. Przede wszystkim jednak musisz sobie załatwić jakąś budę, więc brahminy drżyjcie!

Dozer:

--- Quote from: Gibzzz on November 09, 2010, 07:08:52 pm ---chodzi mi oto skad na poczatku tu mam wziasc eq bo mnie wszystko i wszyscy rozwalaja

--- End quote ---

marcek1989:
Ludzie, poco odpisujecie na takie durne tematy, które mogą stać się idealnym miejscem na troll war ;) AUTORZE kolejnego, jakże ciekawego tematu wiem, że jesteś jeszcze młody i nie musisz się tego wstydzić, ale czy nie możesz przejrzeć paru tematów z obrazkami i sam czegoś się dowiedzieć? Wiem, że szukanie jest nudne i meczy bardziej niż napisanie kolejnego tematu. Jak już nie umiesz niczego znaleźć to napisz chociaż to kolejne pytanie w jednym temacie, a nie dziesięciu.
Jeśli chcesz zarobić trochę pieniędzy to napisz ogłoszenie w dziale "SZUKAM PRACY" ;)

kazixxs10:
Elo  Gibzzzja ci moge pomoc z itemami , bo mam pare z bratem i kolegom ale dopiero co zaczelismy grac znowu . Jak chcesz to napisz do mnie priv i gg podamy itd . Ja szukam innych serwerow  bo sa ponoc inne lepsze ze jest duzo sprzentu na poczatku gry itd. ponoc da sie zrobic wlasnego priva tylko nie wiem jak ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version