Other > Zaginione holotaśmy

fallout new vegas

<< < (3/4) > >>

Tomowolf:
Fallout New Vegas jest fajne - ale nie pasuje mi ten klimat westernu ? Co do cholery ma western z latami 30 XX wieku?!?! Jeszcze do czego się czepiam to, to że fabuła troche rozwalona na dużo kawałków (idź tu przynieś tamto pomóż tym itp), nie lepij możnabyło zrobić dwie drogi? zła i dobra - zła rozpier***sz wszystko po kolei na swojej drodze a dobra to że pomagasz i ...... pomagasz no!

Profesorek:
wie ktos ile ma wyjsc DLCkow do tego fallouta i mniej wiecej kiedy??? i czy ukaze sie game of year edition jak to bylo z 3 bo prawde mowiac to jak bedzie tych dlc 5 i kazdy po 20-30 blaszek to ta gra bedzie kosztowac majatek.... a wydaje mi sie, ze plasma rifle i APA z dwojeczki to raczej za malo zeby klimatem nawiazac do jedyneczki i dwojeczki

skejwen:

--- Quote from: Tomowolf on November 14, 2010, 05:44:55 pm ---Fallout New Vegas jest fajne - ale nie pasuje mi ten klimat westernu ? Co do cholery ma western z latami 30 XX wieku?!?! Jeszcze do czego się czepiam to, to że fabuła troche rozwalona na dużo kawałków (idź tu przynieś tamto pomóż tym itp), nie lepij możnabyło zrobić dwie drogi? zła i dobra - zła rozpier***sz wszystko po kolei na swojej drodze a dobra to że pomagasz i ...... pomagasz no!

--- End quote ---

Ze az zapytam: o co chodzi z latami 30 XX wieku? :E

Profesorek:
a wie ktos ile dlckow ma do tego wyjsc????? moim zdanie granie w to teraz to strata czasu gra na bank jest jeszcze mega zbugowana(bethesda softworks z tego slynie od lat, pamietacie taka gre bugerfall?), kraszuje sie, i przedewszystkim niekompletna bo na bank wyjdzie jeszcze z 5 DLC z 5 updateow

xxxKamilxxx:
Szkoda że jest ten engine z 3 :( Powinni zrobic Fallouta tak że widzi sie z góry i można dowolnie obracać i przyblizać kamere.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version