Other > Zaginione holotaśmy

Pomocny wędrowiec

<< < (2/4) > >>

Samurai:
Ale po co mam odpierać zarzut, który rzucił w kierunku Dark Angela? Lol :D Dlatego mówię, że kłócić odpierać zarzuty i co tam jeszcze chcą mogą robić a nawet muszą poza moim topiciem. I nie rozumiem co to ma do zaufania, proszę o usuwanie postów które rozpoczynają flame, co do samego topicu możesz się wypowiadać ile chcesz, o czym chcesz itd

vilaz:
JR cytował DA ale godziło to w ciebie ^^. A sens w zaufaniu taki, że to przecież tobie zależy na RP ;]

Wichura:
Chyba was panowie trzyma ciągle kac po sobocie, skoro podejrzewacie Samuraia o niecne zamiary. Prędzej ja wstąpię do Czosnków, a ten, jak mu tam, Killy-Debilly będzie moim sensejem, niż on kogoś rozmyślnie zgwałci i obrabuje korzystając z forumowej "pułapki".

Nieufności na Pustkowiu nigdy za mało, ale w tym przypadku jest całkowicie nieuzasadniona.

vilaz:
Ukazuję punkt widzenia standartowego noobka, (jakim jestem przecież!) który Samuraia nie zna! :P

Daro:
Na jakiego typy karawany można się z tobą wybrać? Rozumiem, że Hub patrol, karawany NCR i NCR army z góry odpadają.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version